Pagina's

zaterdag 5 mei 2012

hoe draag je een printjesbroek?

Je komt ze overal tegen, de printjesbroek. Ik denk dat je ook wel kunt spreken van een musthave voor de zomer. Je kunt gaan het bekende pantenprintje, maar ook slangenprint is helemaal in. Vandaag gaan we het hebben over 'het slangenprintje'.  Als je niet wilt opvallen, moet je zo'n broek niet dragen,  je moet het durven. Je moet zelfvertrouwen uitstralen en dat is misschien wel het belangrijkste. Maar ook belangrijk is dat je hem goed moet combineren. Hoe kun je zo'n broek nou goed combineren?




1.Maak het niet te druk
Een slagenprintbroek is erg opvallend. Als je naar iemand kijkt die er een aan heeft, draaien je ogen meteen naar de broek. Het is dus belangrijke dat je er iets rustigs op doet. De aandacht moet bij de broek blijven en niet naar iets anders gaan.


2. Draag er geen andere printjes bij.
Wanneer je er een streepjesshirtjes op gaat doen, is het fashionable uit de broek verdwenen. Zorg er dus voor dat je er geen andere printen bij draagt!

3. Gebruik de colbert
Een goed mooi jasje geeft een classic look aan je outfit. Doordat het geen nette broek is, zal het jasje ook niet netjes lijken, maar juist heel stoer. Je kunt gaan voor een simpel zwarte colbert, die is altijd goed. Maar je kunt ook uitpakken met een knalkleur. Een knalroze jasje ikan bijvoorbeeld een heel grappig efffect hebben.

4. Draag een leather jacket
Een stoer, kort, leren jasje kan ook erg leuk staan. Je hebt natuurlijk de orginele zwarte, maar denk ook is aan een andere kleur. Bijvoorbeeld een donkergroene staat hartstikke gaaf op een slangenprintbroek.
20atmgx_large

5. blouses
Een mooi satijnen blousje staat geweldig op een slangenprintbroek. Zorg ervoor dat je blouse in je broek zit en zo dus een beetje poft. Persoonlijk vind ik een witte blouse het mooiste, maar natuurlijk kan een zwarte ook prima.
Tumblr_m151p1ud9l1qa4ahwo1_500_large

5.Pumps!
Om het helemaal af te maken kan een goede hak niet ontbreken. En dan moeten we nmiet kijken naar een klein hakje, maar naar echte pumps. Je mag je laten zien en ook je schoenen! Je kunt het beste de altijd goede zwarte pump dragen, die staat er altijd goed onder, wat je er dan ook op draagt!
Tumblr_m2t1i7v7ur1qkhexao1_500_large

6.Pas op met sieraden
Je moet oppassen met sieraden. Je outfit is al aardig druk en zodra je er veel sieraden bij gaat dragen, wordt het te druk. Ga bijvoorbeeld voor een mooi paar zilveren oorbellen of een mooie grote armband. Dan is het goed, meer hoeft het niet bij. Let er dus op, dat je van een accessoire gebruikt maakt en niet de hele collectie om je lijf hangt! Voor een wat chickere avond, kun je natuurlijk ook gebruik maken van een mooie clutch. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe, staat geweldig bij de rest.


Zoals jullie al in het artikel hebben kunnen lezen,  vind ik de slangenprintbroek het mooist met een mooie witte blouse, een leren jack of blazer en een goede hoge hak. Ik denk dat je met deze combinatie altijd de deur uit kan.


Hoe dragen jullie printjesbroeken? 

bron: elle.be / weheartit

Geen opmerkingen: