Pagina's

maandag 16 april 2012

Look of today

Elke week komt er een outfit of today artikel online. Hierin maken we een leuk outfit van een bepaalde  online webshop. Dit keer gaan we op zoek op een van de meest populaire online webshops, H&M. Voor meiden is het een gewoonte,'oh dat shirtje is er niet meer in de winkel, nouja dan bestel ik hem wel op de site'. Daarom dus een look, uit de h&m collectie.





En tadaa, het zijn deze twee outfits gevonden. Mijn doel op de H&M site, was om iets te vinden dat je toch apart maakt. Iedereen koopt namelijk vaak kleding bij de H&M en we willen natuurlijk niet dat iedereen er hetzelfde uit ziet. Volgens mij is dat aardig gelukt!

In het eerste outfit is toch best wel gewaagd. Veel meiden vinden de blouse waarschijnlijk erg tuttig. Hij is ook wel classic, maar door de opvallende broek valt de blouse heel anders. Met de schoenen en het jasje krijgt het een stoere uitstraling.

Outfit twee is weer totaal iets anders. De rode broek springt er natuurlijk uit. Het spijkerblousje, de rode broek en de luipaardschoentjes samen,  maken het misschien een beetje avontuurlijk. Maar door de grote boyfriend blazer krijgt het veel meer een modieuze uitstraling.

Volgende week gaan we rondneuzen op asos.com.

Wat vinden jullie van de twee outfits? Zouden jullie ze dragen?

bron hm.com

Geen opmerkingen: