Pagina's

zaterdag 24 maart 2012

tip: shopping queens

Rtl kwam twee weken geleden met een nieuw verrassend programma, shopping queens! Dat was wel eens tijd, want sommige programma's draaien al zo lang en die zijn we een beetje zat.

Elke week strijden 5 meiden om de titel 'shopping queen'. Elke dag is een ander aan de beurt. Ze krijgen 3 uur om de perfecte outfit te scoren. Aan het begin van de week wordt verteld door Fred, welk onderwerp het heeft. Ze moeten dus iets zoeken, wat bij jou past, maar wat ook geweldig bij het onderwerp past.

Ondertussen gaan de andere 4 meiden het huis en de kledingkast, wat meestal het belangrijkste is, bezoeken. Zo kunnen de ze de stijl van de shoppende helemaal controleren. Wat zouden ze er van vinden?

Het programma bevat wel wat stress. Drie uur,om de perfecte outfit te scoren, is niet gemakkelijk. Hier verstaan we ook tassen, schoenen en sieraden onder.

Aan het einde van de week showen alle 5 de meiden hun geshopte kleren op de catwalk. De andere geven een cijfer voor het outfit. Ook Fred beoordeelt en het gemiddelde van beide cijfers telt. Aan het einde is er dus een winnaar uitgekomen en ja die is de gelukkige. Ze wint namelijk 1000 euro aan shopgeld, wauuw, dat wil toch iedereen wel?

Shopping Queens is elke dag om acht uur te zien op rtl5.





Geen opmerkingen: